Orgasm med Flamingon

Mmm... Underbar start på dagen när du ringer och pratar kärleksfullt till mig!

Jag fick börja dagen med att leka med mig själv och tänka på dig. Jag fick komma hur många gånger jag ville nu på morgonen, använda vilka leksaker jag ville och filma om jag ville... Är inte van att behöva ta så många egna beslut!

Tänkte att den första kunde få vara på film, och så behåller jag resten för mig själv... Valde att börja med Flamingon. Jag lät den vibrera mot min klitoris medan jag fantiserade om att du var här och att du kysste mig passionerat och lät din styva kuk leka runt min slidöppning tills att jag var nära orgasm och sedan slutligen trängde in i mig och förenades med mig i en gemensam skälvande orgasm...Sååå skönt! Tack, älskling!

Uppe i två just nu. Hinner en snabb i duschen också om jag skyndar mig...

Kommentarer

 1. Mmmm lika underbart som vanligt.
  Min kuk han bli lite hård när ja hör dig njuta och smeka din ljuvliga klitta.
  Din fitta är alltid lika ljuvlig att titta på och du är sexigt rakad också.
  Puss på klittan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj... Tack! Fick ett mail med din kommentar för att godkänna den innan den publicerades på bloggen. Klumpigt av mig att läsa kommentaren när jag satt bland andra människor... Haha! Jag rodnade som en skolflicka!!!

   Radera
 2. Åååh så het! <3
  Flamingon är det en sådan en annan kan styra via mobilen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den går att styra via sin egen mobil eller genom att ge någon annan behörighet via sms eller bluetooth. Det är upphetsande att låta min master styra min njutning, men den funkar bra att använda manuellt också. Jag tycker att det är skönare att använda själva ägget mot klitoris än att stoppa in den och bara låta den smala delen ligga mot klitoris när jag använder den själv. De snabba vibrationerna som själva ägget ger när man gnider det mot klitoris ger mig garanterat alltid orgasm, och det går snabbt! Men visst är det skönt att ha den i och låta ens partner styra njutningen! Stor del av njutningen för min del då är att det är han som ger mig det.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL