"Vill smiska dina skinkor röda och spruta i ditt ansikte"


Jag fick meddelande från dig i morse och blev stolt över att tilltalas ”din duktiga slyna”.
”Blev fittan bra rastad igår?”
”Ja, den hade en bra dag! Tack!!!”
”Vill dock att den ska omsluta min hårda kuk…”

Jag berättade för dig att jag också längtade efter det, och din nästa replik gjorde mig drypande våt och galen av längtan:
”Hade jag varit hos dig nu hade jag ställt dig på alla fyra och tagit dig hårt bakifrån och smiskat dina skinkor röda. Jag vill spruta dig i ansiktet och på halsen.”

Du berättade att vår konversation hade gett dig stånd, att du inte kunde låta bli kuken, att du smekte den genom jeansen, men att du var tvungen att låsa in dig på toaletten nu för att plocka fram den och runka... Det gjorde mig så kåt! Jag älskar att höra att du blir kåt av att tänka på eller prata med mig och jag blir vansinnigt upphetsad av att veta när du tillfredsställer dig själv! Att veta att just nu smeker du din kuk och fantiserar om hur du stöter den djupt in i min våta, längtande fitta… Ååååhh!!!

Jag var så upphetsad att jag inte ens kunde fokusera på hur jag önskade att du skulle ta mig… Jag ville hinna allt! Jag ville ta din kuk i munnen, kyssa ditt ollon och låta läppar och tunga leka, smeka, slicka, suga… Jag ville ligga på rygg och låta dig tränga in i mig framifrån och känna din kroppstyngd mot mitt bröst. Jag ville stå på alla fyra och låta dig smiska min ena skinka medan du trängde djupt in i mig och knullade mig hårt bakifrån. Jag ville… Jag ville ha dig helt enkelt! Det spelade ingen roll hur, bara du tog mig!

Du beordrade mig att plocka fram en dildo och göra dig sällskap i en orgasm, och det fanns ingenting jag hellre ville! Hela kroppen blev alldeles varm och en pirrande känsla spred sig i hela mig medan bäckenbottenmuskulaturen drog sig samman i spasmiska kramper och kramade åt runt dildon, som jag i mina tankar ersatte med din sköna kuk. Känslan av att totalt förlora kontrollen över sig själv och släppa efter för orgasmen är underbar och jag älskar att dela den med dig!

”Du är en fantastisk slyna! Jag vill äga dig alltid!”

Tack, min herre! Du gav mig en fantastisk start på dagen och jag älskar att tillhöra dig! Jag är din, och bara din! Såväl mitt hjärta som varje liten bit av min kropp tillhör dig och jag vill aldrig någonsin tillhöra någon annan!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL