Vill inleda dagen med handklovar och ridspö

Här kommer gårdagens inlägg något försenat:

Jag låg kvar länge i sängen i morse och hoppades att du skulle höra av dig medan jag låg där alldeles naken och fantiserade om att du låg intill mig, men till slut var jag ändå tvungen att inse att det inte skulle bli någon morgonsex över telefon idag. Synd! Jag var sugen... Snart dags för mens, och min kropp skriker alltid efter sex dagarna innan - precis som om den vill tala om för mig att det gäller att passa på nu, för sedan blir det svårt med tanke på under vilka förutsättningar vi brukar ses.

Jag får inte tillfredsställa mig själv om du inte har beordrat eller godkänt det, så jag rörde inte. Jag bara tänkte. Jag tänkte mig att jag vaknade i din famn, med ryggen mot ditt bröst och dina armar runt mig, och att jag kände mot min rumpa att du också var vaken. Din kuk började vakna till liv och tryckte mot min ena skinka som för att påkalla min uppmärksamhet. Den skulle få min odelade uppmärksamhet om du bara var här...

I mina fantasier mumlade du ett:
"God morgon, min lilla slyna!"
Jag sträckte lite på mig och svarade:
"God morgon, min herre!"
"Är min slyna redo att nyttjas av sin herre? Jag är kåt och tänker ta dig hårt, visa att jag äger dig." konstaterade du.
"Jag längtar efter att få ta emot dig. Jag är alltid redo att stå till din tjänst och jag njuter när du visar att du äger mig. Jag älskar att vara din!"

Du kramade om mig hårt och kysste mig lätt i nacken innan du gick ur sängen och hämtade vad du behövde - handklovar, rep, ridspö och en dildo. Jag la mig på rygg i sängen och betraktade dig med spänd förväntan medan du samlade ihop grejerna och gjorde dig redo.

När du hade vad du behövde beordrade du mig att ställa mig på alla fyra i sängen. Jag gjorde som du sa och du plockade åt dig ridspöet. Du drog det sakta och lätt över mina skinkor och min fitta. Plötsligt snärtade du till med handleden och spöet klatschade till över min ena skinka. Jag kved till av en blandning av smärta och upphetsning. Du upprepade proceduren några gånger och för varje gång kom du närmare mitt kön. Jag blev bara våtare och våtare och när du upprepade gånger lät spöet vina mot mitt sköte kunde jag inte längre kontrollera mig, utan stönade högt.

Du la spöet ifrån dig på byrån bredvid sängen och beordrade mig att lägga mig på rygg. Sedan låste du fast mina händer i sänggavelns huvudända och band mina fötter i fotändan. Du tog tag i dildon och satte igång den. Du strök den längs min hals och ner till mina bröst. När mina bröstvårtor utsattes för vibrationerna drog de ihop sig och styvnade. Du lät dildon fortsätta sin vandring längs revbenen och sedan in över magen och vidare ner mot mitt kön. Jag var våt och flämtade av upphetsning.

När du nådde mitt sköte lät du dildon penetrera mig och knulla mig långsamt och försiktigt. Du kunde höra och se att jag njöt och ökade både takten och intensiteten. Jag närmade mig extas när du drog ut dildon ur mig och lät toppen av den leka kring min slidöppning och leta sig fram mot min klitoris. När du pressade den mot min klitoris och lät den vibrera där kunde jag knappt hålla mig. Jag talade om för dig att jag var mycket nära orgasm, men du svarade att:
"Du kommer när jag säger till - varken förr eller senare!"

Du la dildon ifrån dig och började smeka din kuk, där du stod på knä mellan mina lår. Jag njöt! Jag älskar att se hur du smeker din kuk! Den var stor och stenhård och redo att belägra mig. Och jag var mer än redo att ta emot den! Jag längtade!

Det kändes som en evighet innan du trängde in i mig och när du äntligen gjorde det var jag gränslöst kåt och jag stönade högt.
"Nu får du komma. Kom runt min kuk, slyna!" beordrade du, medan du stötte den intensivt i mig.

Jag skrek ut min orgasm och frustrationen av att sitta fast och inte kunna slå armar och ben om dig för att pressa dig djupare in i mig. Samtidigt som mitt inre drog sig samman och krampade runt din kuk stötte du så hårt du kunde allra längst in i mig och stannade där medan du tömde dig i mig med ett stön av välbehag och sjönk ner mot mitt bröst för att vila ut tätt intill mig.

Mmmm... Så borde alla dagar börja!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL