Var vill du komma, min herre?

Äntligen ett meddelande från min herre:

"Är slynan kåt?"
"Ja!"
"Skulle behöva en riktig omgång av sin herre?"
"Ja."
"Gillar att ha dig kåt! Du är min slyna!"

Om jag är kåt? Klart att jag är! Det är jag alltid när jag tänker på dig... För att inte tala om när vi har kontakt. Framför allt när kontakten sker per telefon, så att jag kan höra din röst. Och när du kallar mig "din"... Åååhh, vad jag älskar när du säger att jag är din! När du hävdar din rätt och är tydlig med att du äger mig...

Har du inte gett mig tillåtelse att tillfredsställa mig själv när du kallar mig "din" behöver jag sätta mig på händerna för att inte råka bryta mot några regler och tänka på något annat en stund tills att det värsta begäret har lagt sig.

Snart är det dags att krypa ner i sängen. Det hade varit underbart om du kröp ner bredvid mig. Det kommer inte att hända ikväll, men i mina drömmar kommer du att vara där... I mina drömmar kommer du att komma in till mig och beordra mig att klä av mig, sedan kommer du att lägga mig över ditt knä och straffa mig för det misstag jag begick i torsdags. Din hand kommer att svida mot min skinka och skänka mig både smärta, förnedring och upphetsning. Märket efter din handflata kommer jag att bära med stolthet. Jag älskar att vara märkt som din! Det märket kommer också att fungera som som ett kvitto på att jag har tagit mitt straff för att jag gjorde fel i torsdags så att vi kan gå vidare.

När du har tuktat mig kommer du att klä av dig och göra mig sällskap i sängen. Jag kommer att få rida dig och jag kommer att njuta av att kunna se dig ge dig hän åt njutningen och höra dig stöna högt av välbehag. När du är nära utlösning kommer du att fråga om jag tycker att jag har gjort mig förtjänt av att få ta emot din sats. Jag kommer att svara "ja" och be dig att själv bestämma var du vill komma:

Pressa dig djupt in i mig och fyll min våta, bultande, längtande fitta med din säd!

eller

Låt mig ta din ståtliga kuk i munnen och låta läppar och tunga avsluta jobbet. Kom i min mun och jag ska svälja undan alltihop, utan att spilla en endaste liten droppe!

eller

Dra dig ur mig, pressa mig ner till liggande på rygg, ställ dig på knä mellan mina lår och runka medan jag vrider mig och kvider upphetsat över att få lov att se på. Spruta din varma säd över min torso och kleta ut den över min mage och mina bröst!

Så, min ädle herre... Jag skulle älska att få lov att tillfredsställa dig och det skulle göra mig både stolt och lycklig om jag fick ta emot din sats. Skulle du kunna tänka dig det, och var vill du i så fall lämna den?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL