Skickade orgasm på film till min herre

Du hörde av dig och ville se mig komma. Det gjorde mig stolt, kåt och glad, men tyvärr är det just nu många mils avstånd mellan oss och ett möte är helt omöjligt att få till. Då gav du mig ett uppdrag... Du beordrade mig att ta hjälp av Flamingon och filma det så att du fick se... Som den lydiga lilla slyna jag är utförde jag mitt uppdrag - filmade när Flamingon gav mig en orgasm medan jag tänkte på dig och låtsades att det var din kuk jag hade i min fitta och skickade sedan filmen till dig. Hade jag inte varit så dålig på att komma tyst kunde jag ju lagt filmen här, men vi behöver förbli anonyma, så för att inte ta några risker får den vara "for your eyes only"... Nästa gång kanske!

Du berättade att du blev väldigt upphetsad av att se filmen där jag kom för dig - det gjorde mig oerhört kåt att veta när du satt och tittade på filmen och jag blev alldeles våt när du berättade hur den påverkade dig. Jag älskar att kunna göra dig kåt!

Jag kommer alltid både snabbt och skönt när jag fantiserar om att ha din hårda kuk i mig, när jag drömmer om hur du tar mig hårt, visar att du är min herre och jag din slyna. Jag älskar att vara din!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL