Saknad

Jag hade hoppats på att hinna ses nu när jag var tillbaka från lägret, men till min stora förtvivlan hade du andra åtaganden i går och sedan ska du iväg i jobbet i dag och i morgon, så det verkar dröja...

Jag saknar dig så att det gör ont! Hela min kropp brinner av längtan efter dig! Du kändes dock inte ett dugg intresserad av att prata i sådana termer... Du hörde av dig i går morse och talade om för mig att du tyckte att det var bra jobbat med videon och att du var stolt över mig. Det gjorde mig lycklig! Vi växlade bara några enstaka  korta fraser innan jag talade om för dig att jag saknar dig. Då lämnade du konversationen och har inte hört av dig mer sedan dess.

Det händer mycket just nu och det finns så mycket jag skulle vilja prata med dig om. Jag längtar efter porriga meddelanden och uppdrag att utföra. Jag vill träffa dig på riktigt, få se in i dina ögon och förlora mig i din blick. Jag längtar efter dina starka, sexiga händer och hur de känns mot min kropp - både hur de ömt smeker, hur de girigt tar för sig, hur de beslutsamt grabbar tag och hur de dominant smiskar. Jag saknar dina läppar mot mina och din tunga som leker med min. Jag längtar efter att få röra vid dig och väcka din lust, känna din kuk vakna till liv i mina händer och bli redo att inta min fitta. Jag vill höra din andhämtning bli tyngre av upphetsning och känna att du längtar efter mig också. Jag behöver både älska ömt och knulla hårt! Jag är kåt och jag vill ha dig! Jag längtar efter att känna din hårda kuk tränga in i mig, stöta hårt och djupt i mig och sedan fylla mig med din säd. Jag behöver få ligga kvar och mysa en stund efteråt, med kinden mot ditt bröst. Jag behöver din beröring. Jag behöver få känna mig behövd, åtrådd och älskad av dig. Jag längtar efter att få känna att du vill äga mig och kontrollera mig. Jag behöver få känna att jag är din.

JAG SAKNAR DIG! JAG LÄNGTAR EFTER DIG! JAG BEHÖVER DIG!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL