Så skönt att äntligen få älska med dig!

Jag har varit vansinnigt kåt sedan i morse, när dina sms trillade in:

"Vaknade otroligt kåt och tänkte på dig!
Hade varit underbart att få kyssa dig nu.
Fan, vad jag vill älska med dig!!!"

Jag blev så våt och har gått omkring med en värkande känsla av åtrå hela dagen. Som jag har längtat efter dig!

Under eftermiddagen befann vi oss på samma plats och när det plötsligt kom ett meddelande endast bestående av tre siffror och ett frågetecken blev jag otroligt kåt, lycklig och förväntansfull. Jag slank iväg obemärkt och tog mig till det rum du hade angett och väntade med spänning på dig där.

När du kom fanns det ingen tid för kallprat. Längtan och åtrån var så stor att det knappt fanns tid att säga hej innan vi behövde vara i varandras armar, tätt omslingrade i en djup och passionerad kyss... Ååååhh, som jag hade längtat efter att få känna dina läppar mot mina och din tunga i virvlande dans med min. Jag slog mina armar om dig och njöt av att äntligen få vara i din famn. Njöt av att äntligen få kyssa din mun. Njöt av att bara koppla bort allt annat och fullständigt ge mig hän åt dig.

Du knäppte upp mina jeans och lät din hand leta sig ner innanför byxlinningen och smeka mitt kön. Jag blir så våt när jag är med dig! Du kan tillfredsställa mig som ingen annan! Du fortsatte att kyssa mig medan du smekte min fitta och det var så skönt! Jag försökte allt vad jag kunde, men det gick inte att vara tyst... Orgasmen var nära och jag frågade om jag fick lov att komma. "Ja, kom du, älskling!" svarade du och då gick det för mig så att jag blev alldeles knäsvag. Benen bar mig knappt. Hade jag inte befunnit mig i dina starka, trygga armar hade jag aldrig klarat av att hålla mig upprätt.

"Jag måste få komma in i dig!" sa du, och dirigerade mig bort till den svarta skinnsoffan. Du slog dig ner och drog mig tätt intill dig, frigjorde mina bröst från BH:n, smekte dem, först försiktigt, men sedan allt mer krävande, och så kysste du mig igen. Jag älskar att bli kysst av dig!!! Njöt du också av det? Kysste du mig för att du ville och behövde det lika mycket som jag, eller var det enbart belöning för att du var nöjd med min hantering av situationen med ex:et som hörde av sig igår? Oavsett vilket, så hoppas jag att det gav dig också något!

Du stoppade ner handen innanför mina jeans och smekte mig igen. Det dröjde inte länge innan du hade tagit mig till nästa orgasm. Jag frågade om jag fick komma och du svarade: "Inte än..." och fortsatte att smeka mig. Det var så skönt att jag hade stora problem att hålla tillbaka orgasmen. Jag var tvungen att hålla andan, för jag visste att om jag andades, så skulle jag inte klara av att hålla mig. När du äntligen sa att jag fick komma släppte jag ut luften ur mina lungor och samtidigt släppte jag på spärren och kom runt de två fingrar du hårt och bestämt tryckte in i mig.

Du tog fingrarna ur mitt sköte och stoppade in dem i min mun och lät mig suga på dem. Sedan knäppte du upp dina byxor. Jag behövde bara se din praktfulla kuk, som var redo för mig, för att det skulle rinna till igen... Jag begriper inte vad du gör med mig! Jag blir aldrig mätt på dig! Jag var redo att komma tillsammans med dig igen.

"Vill du ha den i fittan eller i munnen?" undrade du.
"Jag vill ha den där du helst vill stoppa den..." svarade jag.
"Jag bad dig att bestämma!"
"Men jag har ju redan fått komma flera gånger. Just nu skulle jag finna störst njutning i att få ge dig det du helst vill ha..." försökte jag, men du tittade uppfordrade på mig för att få mig att ta ett beslut.
"Hinner jag båda?" frågade jag.
"Nej, bestäm dig!"
"Du skrev igår att du ville bli avsugen, så då vill jag ta emot dig i min mun."

Du tog tag om kuken med den ena handen och i mitt hår med den andra. Du pressade mitt huvud ner mot din kuk och beordrade mig att suga. Jag tog din kuk i munnen och njöt. Jag älskar att suga din kuk! Efter en stund använde du greppet om mitt hår för att dra mig bort ifrån din kuk. Jag kände mig som Prins John i Disneyversionen av Robin Hood, som visas på julafton. Jag var inte färdig med din kuk och försökte att hålla den kvar, sträckte mina läppar efter den, som han gör med tummen han suger på när Robin Hood och hans vänner drar den ur munnen på honom för att stjäla hans guld. "Ta inte 'min' kuk ifrån mig!" tänkte jag. "Jag har inte fått ta emot din sats ännu!"

När du hade lyckats få min mun på behörigt avstånd från din kuk såg du mig i ögonen och sa: "Du hinner båda..." Du tryckte handen mot mitt bröst i en tyst befallning att lägga mig på rygg och jag lydde. Du tog av mig skorna och drog av mig mina jeans, sedan styrde du in din stora, styva lem i mitt längtande sköte. Jag stönade högt när jag äntligen fick ta emot dig, och jag njöt av att höra dig stöna av välbehag medan du stötte din kuk i mig i allt högre tempo. Du bad mig att smeka mig medan du tog mig och jag lät ena handen stimulera klitoris medan din kuk gjorde sitt mot G-punkten. Det dröjde inte länge förrän jag kom högljutt runt din kuk och du fyllde min fitta med din säd. Jag kunde inte hejda mig, utan blundade och slog armarna om dig i samband med orgasmen. Jag smekte dig från nacken, ner över bröstet till magen, sedan vidare bak på ryggen och ner över dina skinkor, som jag knådade och pressade hårt mot mig för att få dig så långt in i mig som möjligt. När jag öppnade ögonen tittade du strängt på mig och sa: "Hade jag sagt att du fick smeka mig?". "Nä, förlåt... Jag kunde inte hejda mig!" sa jag. Du log och gav mig en puss och kändes som tur var inte särskilt arg.

Efteråt vilade jag huvudet mot ditt bröst och njöt av att få vara tätt intill dig. Du hade armen om mig och pussade mig på pannan. Just där och då tror jag att jag var så fullständigt avslappnad och tillfreds som en människa kan bli... Du gör mig så lycklig!

TACK FÖR EN UNDERBAR EFTERMIDDAG, MIN ÄLSKADE!!!
Jag hoppas att du också trivdes och fann den lika njutbar som jag gjorde!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL