Orgasm på film

Jag visste att det skulle vara omöjligt för oss att ses idag, och du hade gett order om en ny film med Flamingon den här helgen, så jag tänkte att det var lika bra att spela in den direkt på morgonen och skicka till dig idag. Men den blev suddig...

Jag berättade det för dig när du hörde av dig och krävde att din slyna skulle avge rapport från gårdagens utekväll, och du var vänlig nog att bevilja en omgång till med Flamingon för att göra ett nytt försök att få till en film att skicka till dig.

Jag la mig tillrätta, plockade fram Flamingon och tänkte mig att det var din hårda kuk som var redo att tränga in i mig. Jag lät dig ta mig, först långsamt och mysigt, men efterhand som jag närmade mig klimax ökade jag takten. Jag hade fullt upp med att försöka att vara tyst när "du", i Flamingons skepnad, tillfredsställde mig och gav mig en riktigt skön orgasm. Det gick inte att vara helt tyst, men det gick bättre än i förra veckan i alla fall...

Jag skickade filmen till dig och väntade nervöst på ett utlåtande från dig... Jag blev både glad och kåt när svaret kom:

"Perfekt!
Den lägger du upp på bloggen.
Shit, vad kåt jag blev!
Ska hoppa in i duschen nu...
Passar på att runka och spruta i dig.
Du får leka!"

OK... Här kommer den!


När du svarade satt jag på släktmiddag, men det gjorde mig så otroligt upphetsad att veta att min video hade gjort dig så kåt att du behövde tillfredsställa dig själv, och jag kunde inte motstå tillfället du gav mig att leka, så det fanns inget annat alternativ än att lämna sällskapet och smyga in på toaletten och smeka mig till orgasm medan jag tänkte på hur du stod i duschen och smekte din hårda, ståtliga kuk. Jag kom snabbt medan jag fantiserade om att jag var med dig där i duschen och fick smeka dig, kyssa dig, tvåla in dig... Jag fantiserade om hur du tvålade in mig och smekte mina bröst och mitt sköte. Jag drömde om hur du tryckte upp mig mot duschväggen och tog ett stadigt tag om mitt hår och tvingade ut mig i svank. Jag tänkte på hur jag tog stöd med händerna mot duschväggen och stönade högt när du trängde in i mig och tog mig hårt bakifrån och sedan fyllde hela mig med din varma säd.

Kommentarer

 1. Du har helt underbara blygläppar.
  Tänk att få leka med tungan där och leta upp din klitoris och känna dina ljuvliga safter från din kåta fitta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj... Tack! Du får mig att rodna...

   Radera
  2. De skulle varit trevligt att få se dina bröst när du är kåt så dina bröstvårtor står rakt ut.

   Radera
  3. Det är min herre som bestämmer vad jag får/ska lägga ut. Jag har lyft frågan med honom och han frågade vad jag själv tyckte. Jag har svarat att du kanske borde premieras eftersom du ber snällt och dessutom gjorde mig glad genom att vara den första någonsin som kommenterade på bloggen. Jag återkommer när jag har fått besked.

   Radera
  4. Ja tackar för de.
   Vill du ha min email om de blir aktuellt eller du vill lägga ut bilder här på din blogg?
   Såklart bestämmer ni.

   Radera
  5. Ja glömde namnet.

   Radera
 2. Skulle önska att se mer inlägg av detta �� fler bilder på filmer utav din mus den ser så härligt ut ��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är min herre som tar beslut kring vilka bilder och filmer som läggs ut på bloggen. Jag är hans, och han bestämmer själv hur mycket han vill dela med sig av mig till andra. Det kommer säkert mer snart... Så länge får du hålla tillgodo med denna film och bilden som finns i inlägget "Orgasm på beställning".

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL