Lydig slyna belönas med vackra ord och orgasm

Jag vaknade tidigt av att jag fick ett meddelande till telefonen. Jag utgick från att det var från dig och sträckte mig efter mobilen, spänd av förväntan...

Meddelandet var inte från dig. Det var från ett ex jag inte har haft kontakt med på många år. Och han var väldigt påflugen och kom med oanständiga förslag. Han ställde otroligt intima frågor och bad om bilder och filmer... Jag kände mig lite illa till mods. Jag var rädd att du skulle bli arg!

När du hörde av dig senare på dagen berättade jag meddetsamma. Jag berättade att han hade gjort närmanden, men att jag inte tyckte att jag hade gjort något fel. Du ville ha skärmdumpar på vår konversation, och det fick du.

Jag kunde knappt andas medan du läste och jag väntade på domen!

"Jag är glad och stolt över hur bra och lojalt du svarar. Det kommer att bli belöning på det, slyna!
Jag älskar dig! Du är min!
Du är en riktigt bra slyna! Du lär dig och du vill lära dig."

Du berättade att du skulle vilja ha mig nära för att belöna med mys och jag tackade dig och berättade hur lycklig jag blir när jag lyckas göra dig stolt!

Under eftermiddagen överöste du mig med sådant jag älskar att höra. Jag var din älskling och du berättade att du ville kyssa mig, gav mig komplimanger och berättade hur kåt du var... Du gjorde mig så rörd att jag inte kunde hejda tårarna, som rann längs mina kinder av lycka och stolthet. Jag kan inte i ord beskriva hur du fick mig att känna i eftermiddags!

Efter en lång promenad i skogen kom jag fram till parkeringen. Just som jag satt mig i min bil plingade telefonen till och din bild dök upp. Du beordrade mig att stanna kvar på parkeringen, knäppa upp jeansen och föra in två fingrar i fittan och låtsas att det var din kuk jag hade i mig. Trots att mina fingrar var iskalla efter promenaden gav det en brännande känsla när jag tänkte mig att det var din kuk som knullade mig. Jag smekte målmedvetet min klitoris och snart var jag så nära att jag var tvungen att fråga om jag fick lov att komma, och du gav din tillåtelse.

"Jag vill att du också ska ha det skönt!" skrev jag.
"Vill smeka din kuk, kyssa den, slicka och suga, ta emot den där du helst vill ha den...
Var vill du komma?" frågade jag.

Du svarade att du skulle vilja bli avsugen.

"Mmm... Det var länge sedan! Skulle jag gärna göra! Jag vill höra hur du njuter, höra dig stöna av välbehag när du fyller min mun med din varma säd... Vill svälja varje droppe av dig!"

Och med den tanken går jag och lägger mig ikväll! Jag ska tänka på dig och drömma om vackra ord och smekningar, dina händer på min kropp, din kuk som sväller i mina händer och dina läppar mot mina. I natt ska jag låtsas att du tar mig i din famn och att jag får stanna där. Vi ska älska - mjukt, långsamt och länge. Och jag vill ha lampan tänd... Jag vill kunna möta din blick och tala om för dig att jag älskar dig. Jag vill kunna se i ditt ansikte hur du njuter medan vi älskar. Och jag vill låta dig se mig - för när du ser på mig med hungrig blick försvinner alla mina tvivel och komplex och jag känner mig åtrådd.

Sov gott, min älskade!
Idag har du gjort mig lyckligare än någonsin!Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL