En snabbis i källaren

Det var länge sedan jag skrev här. Jag är mitt i ett projekt på jobbet, som helt enkelt upptar all min lediga tid just nu, så det har inte funnits möjlighet. Jag borde inte skriva nu heller, men gårdagen var så bra, så jag kan helt enkelt inte låta bli...

Vi har haft några dagar nu då det har varit omöjligt att ses. Kontakten vi har haft har varit sporadisk, men när du har hört av dig har meddelandena varit underbara! Du har gjort mig både kåt och lycklig! Du har skickat porriga meddelanden, kallat mig din slyna och gett mig uppdrag att utföra, men du har också kallat mig älskling, pratat om mig som 'din flickvän', berättat för mig att du älskar mig och diskuterat en gemensam framtid. Jag blir som vax i dina händer när du pratar så... Som tack fick du en video, som jag själv tyckte blev mycket bättre än alla tidigare. Den visade dock för mycket av mig för att det ska gå att lägga den här.

Så, till gårdagen... Jag skulle jobba och du hade också saker att göra, så jag hade räknat bort möjligheten att ses helt. Men så fick jag ett meddelande... Du bad mig att ta hissen ner i källarutrymmet och låtsas behöva något ur arkivet, men i stället släppa in dig från ett annat håll så att vi kunde hitta ett utrymme där vi var ostörda några minuter. Det var alldeles för länge sedan vi sågs, och du längtade tydligen lika mycket som jag...

Jag tog hissen ner mot arkivet, men hoppade av på bottenplan och släppte in dig via brandtrappan. Vi sa inte ens något till varandra, skyndade bara målmedvetet mot ett litet förvaringsutrymme och möjligheten att äntligen få njuta av varandra.

Vi slank kvickt in i förrådsutrymmet och du stängde dörren och låste den från insidan. Du tryckte upp mig mot väggen. Du kysste mig och du smekte min kropp. Du frigjorde mina bröst och du kysste dem. Jag kunde inte vara tyst. Jag njöt så att jag var tvungen att kasta huvudet bakåt och stöna högt. Med flinka fingrar knäppte du upp mina byxor och lät din hand leta sig fram till mitt sköte. Det tog inte lång stund innan du hade tagit mig till en underbart skön och sååå efterlängtad orgasm. Jag slog armarna runt dig och berättade för dig att jag älskar dig medan jag kom runt dina fingrar.

Så vände du på mig. Du ställde dig bakom mig och pressade ut mig i svank. Du smekte min rumpa varligt, men gav den också några ordentliga klatschar med öppen hand, så att märken efter dina händer prydde båda mina skinkor i en påminnelse om att jag tillhör dig. Jag älskar att vara märkt som din!

Sedan knäppte du äntligen upp dina byxor och tog fram din härliga kuk. 'Min' kuk! När du inte hör kallar jag både den och resten av dig för 'min'... Vet att vårt förhållande inte funkar så. Du äger mig, men dig äger ingen... Men i mina fantasier äger jag dig. Där tillhör du mig precis som jag tillhör dig. Som min favoritpoet skulle ha sagt: 'Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt - och aldrig jag lämnar det åter. Min lycka är din, din lycka är min - och gråten är min när du gråter'. Att gråta är dock inte din grej... Men det spelar mindre roll. Poängen är att ditt mående och din lycka är viktiga för mig. Att du är lycklig och mår bra är en förutsättning för att jag ska vara lycklig.

Äntligen lät du din kuk tränga in i mig. Du stönade högt och utbrast: "Du är så skön, älskling!" Åååhh, vad jag njuter, både när jag har din kuk i mig och när jag får vara din älskling!!! Och när dessa två sammanfaller... Underbart!!!

Du knullade mig med hårda djupa stötar och beordrade mig att smeka min fitta samtidigt. Det var så länge sedan jag fick ta emot dig och jag hade verkligen längtat efter dig. Det gick fort att ta oss båda till klimax och vi kunde äntligen förenas i en gemensam orgasm.

Tack, min älskade, för att du tog dig till mig, trots att det både tog tid och innebar en risk för dig. Tack för att du tillfredsställer mig som ingen annan någonsin har kunnat. Tack för att du gör mig så lycklig!

Nu hoppas jag bara på att bli klar med det här projektet som jag jobbar på dag och natt, så att jag får tid att utföra nästa uppdrag. Dildos, säger du... "Kom med förslag! Olika former, olika storlekar, olika längder..." Jag har inte glömt. Jag ska leta. Jag ska komma med förslag. Jag älskar när du ger mig uppdrag, och jag kommer att genomföra det, så snart vi har passerat deadline för mitt projekt. Jag längtar efter att få uppfylla dina krav och önskemål.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL