"Du är en god herre som tar hand om din slyna på bästa sätt!"

Ibland tycker jag synd om alla andra små slynor runt om i världen... För jag är helt säker på att ingen av dem har en så god herre som jag! Du är fantastisk!

Inget gör mig kåtare än att få vakna till:
"God morgon min lilla slyna!"

Du undrade om din slyna var kåt så här tidigt på morgonen och jag svarade att det självklart var så - det är jag alltid när jag "pratar" med dig! Du bad mig att känna efter hur fittan kändes och jag svarade att den var våt, varm och längtande.

Du beordrade mig att ta Flamingon med mig i duschen och låta den ta mig som om det var du som gjorde det... Som om någon skulle kunna ta mig som du?!

Jag lät "dig" knulla mig hårt och länge och när det gick för mig var upplevelsen så stark att jag blev tvungen att sätta mig ner en stund. Gud, så skönt!!!

Du frågade om det var välbehövligt och jag undrade om du kunde träffa så rätt utan att veta... Du måste nästan ha läst bloggen, tänkte jag. Gör du det? Varje dag?

"Du hade läst? Och var snäll för att du visste att jag behövde?" frågade jag.

Svaret kom omedelbart:
"Jag har läst. Jag vet vad du behöver."

Jag blev alldeles varm inombords och svarade:
"Du är en god herre som tar hand om din slyna på bästa sätt!"

Du ringde på vägen hem från jobbet. Jag hade just kommit hem och du sa åt mig att lägga mig på sängen och kasa upp klänningen lite. Att jag hade klänning och var utan trosor visste du om, eftersom jag skrev och berättade det för dig då vi eventuellt skulle komma att ses en kort stund i jobbet under eftermiddagen, men det blev aldrig så.

Med klänningen uppkasad och könet blottat la jag mig på sängen och följde dina instruktioner. Du bad mig att föra in två fingrar i mig och stöta hårt medan jag fantiserade om att det egentligen var din stora, hårda kuk jag hade i min fitta. Jag hörde på din röst att du också var jävligt kåt och det gjorde mig ännu mer upphetsad. Du berättade att din kuk var stenhård och det fick mig att vrida mig av åtrå och kvida av längtan efter dig. Du fortsatte att guida mig på vägen mot orgasmen och jag var snart där. Efter bara en kort stund drog mitt inre sig samman och orgasmen sköljde över mig. Åh, vad jag önskar att jag fick ge dig samma tillfredsställelse!!! Min herre ska aldrig behöva vara otillfredsställd! Jag vill tillfredsställa alla dina behov!

Jag hade fått din tillåtelse att gå ut med några kompisar, och det var dags att göra sig i ordning och komma iväg så fort vi hade lagt på. Du beordrade mig att att ha klänning och inte bära några trosor... Älskar att få uppdrag av dig och självklart lydde jag! Kvällen var trevlig, men jag stod mest och tänkte på dig, längtade efter dig, hoppades att du skulle höra av dig. Jag visste att du var upptagen och inte skulle ha tid att sitta och skicka porriga sms till mig, men jag slutar ändå aldrig hoppas...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL