App-styrd orgasm


Du väckte mig med ett meddelande som sa:

”God morgon, min vackra slyna!”

Förstår du egentligen vad ett sådant meddelande gör med mig?! Jag blir kåt direkt när jag hör att jag får ett meddelande från dig. Känslan förstärks ytterligare när du tilltalar mig ”slyna” och när du kallar mig ”din” blir jag så våt att jag är redo att ta emot dig meddetsamma! Att du dessutom kallar mig ”vacker” gör mig varm ända in i själen, även om jag inte tror på dig när du säger det. Ingen har någonsin kallat mig vacker tidigare…

Du ställde frågor kring eventuell kontakt med andra män och konstaterade att ingen annan än du får lov att ställa krav på mig.

”Du får ALDRIG glömma vem som äger dig!”

Det lovade jag att inte göra. Hur skulle jag kunna glömma det…?! Jag tänker ju på dig hela tiden! Jag svarade dig att det gör mig både lycklig, stolt och kåt att du vill äga mig, och du skrev:

”Jag sitter och får stånd nu, slyna…”

När jag talade om för dig att jag blev omåttligt kåt av att höra att jag gör dig upphetsad beordrade du mig att stoppa i Flamingon och skicka inbjudan att styra den till dig. Det gjorde jag mer än gärna!

Du runkade samtidigt som du styrde min njutning och det dröjde inte länge innan jag var så nära orgasm att jag var tvungen att be dig om lov att få komma. Jag ville komma med dig!

Du beviljade min önskan och vi förenades i en gemensam orgasm via cyberspace. Det går inte att få en bättre start på dagen än att få komma tillsammans med dig!

Tack för en underbart skön morgon! Varken regn och rusk eller det faktum att det var måndagsmorgon kunde förstöra mitt fantastiska humör idag…

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL