Solnedgång med dig, fast utan dig...

Vi hade bestämt oss för att försöka ses idag och förväntan inför vårt möte har gjort att jag har varit kåt precis hela dagen. När jag fick ditt meddelande, som bara sa "Svårt" var jag ännu inte beredd att ge upp. Du skrev "svårt", inte "omöjligt", tänkte jag.

För att vara lättillgänglig om du plötsligt skulle komma loss begav jag mig mot vår mötesplats. Jag vet att du tycker att jag är tramsig när jag sitter där ensam, men jag känner mig på något vis nära dig när jag är där... Reglerna säger: ingen sexuell aktivitet som inte har beordrats eller godkänts av dig, så jag var inställd på att bara sitta där och se solen gå ner medan jag drömde om att du satt där, nära mig.

Precis när jag svängde in på den lilla avtagsvägen och möttes av en solnedgång, som endast kunde ha blivit vackrare med hjälp av din närvaro, hörde du av dig och berättade att det var helt kört att ses. Jag svarade att det var synd, eftersom jag gärna hade tagit emot din kuk just då. Jag berättade också var jag befann mig. Du beordrade mig att stanna. Och leka med mig själv. Ordentligt!

Jag lät handen leta sig ner mellan mina ben och smeka min klitoris medan jag fantiserade om att jag satt framför dig, mellan dina ben, så att du höll om mig och vilade hakan mot min axel och beundrade solnedgången tillsammans med mig. Jag tänkte mig att det var dina flinka fingrar som hade letat sig upp under klänningen och fram till mitt troslösa sköte. Du smekte min klitoris och förde sedan in två fingrar i mig. Du kände att jag var våt och redo att ta emot dig och du knäppte upp dina byxor och släppte fram din svällande kuk.

Jag flämtade vid anblicken av ditt praktfulla stånd och längtade efter att få glida ner över det och rida dig, men först ville jag kyssa din underbara kuk. Jag tog din lem i munnen och slickade, sög, kysste den... Jag älskar att suga din kuk och jag blir vansinnigt kåt av att höra dig njuta!

När du knappt kunde stå emot längre lät jag min mun lämna din kuk för att i stället grensla dig och styra in ditt stånd i mitt bultande sköte och börja rida dig. Jag stönade högt när jag kände hur du rörde dig inuti mig och efter bara en kort stund drog mitt inre sig samman i spasmiska kramper runt din kuk samtidigt som du sprutade mig alldeles full. Med den sjunkande solen som åskådare förenades vi i en skälvande orgasm.

Ja... en solnedgång med dig, fast utan dig... I mina fantasier var du ju här, och jag hoppas att jag har telepatiska förmågor, så att du kunde känna ända dit där du befinner dig hur jag kom runt din kuk.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL