Skapa en sexblogg, slyna!

Ibland är jag din älskling, ibland är jag din slyna... Jag njuter av båda rollerna! Ibland behöver du den ena och ibland den andra. Jag är glad att få vara båda! Jag behöver också båda rollerna. Jag skulle inte vilja vara utan någon av dem! Jag njuter när du tar mig i din famn och säger att du älskar mig och jag blir varm i hela kroppen när du kysser mig eller skickar hjärtan och pussar till mig. Men inget gör mig så kåt som när du vill äga mig och kontrollera mig. Jag blir alldeles våt av tanken på hur du spänner fast mig i sänggaveln och låter mig smaka på ridspöet innan du tar mig hårt. Jag kvider upphetsat vid tanken på hur du lägger mig över ditt knä och ger mig smisk och sedan bär jag med stolthet märket efter din handflata som ett bevis på att jag är din. Inget skänker mig större njutning än att kunna, och få lov att, tillfredsställa dig sexuellt, och jag blir stolt och lycklig när jag lyckas utföra något av de uppdrag du ger mig. Och även om jag naturligtvis drömmer om att du en vacker dag ska ta min hand och stolt visa upp dig med mig offentligt, säga till hela världen att jag är din kvinna och att jag gör dig lycklig, så bidrar hemlighetsmakeriet som krävs i nuläget med extra krydda i vårt förhållande.

Du ringde mig i morse... Jag blir alldeles våt igen när jag tänker på vårt samtal! Jag låg naken i sängen med luren i den ena handen och en dildo i den andra. Du satt i bilen och styrde vad jag skulle tänka på och vad jag skulle göra med dildon. Du lät lika kåt som jag, och jag älskar att höra att du är kåt av att tänka på eller prata med mig. Jag blir galet upphetsad av att veta att du tillfredsställer dig själv och tänker på mig. Det tog inte lång stund för dig att guida mig till orgasm, och med dig i luren och dildon som vibrerade djupt inne i mig kunde jag lätt föreställa mig att det var du som knullade mig med djupa stötar och slutligen fyllde mig med din säd. Och på andra sidan luren tror jag nästan att du kunde känna hur jag krampade runt din kuk när jag briserade i en ljudlig orgasm.

Jag älskar när du hör av dig medan jag fortfarande ligger kvar i sängen, och när du hade låtit mig inleda dagen på bästa tänkbara sätt kom så dagens uppdrag... "Du ska starta en sexblogg. Du ska skriva vad du tänker kring oss och sex." "Hjälp!!!" tänkte jag... Du ger mig ofta order om att smeka mig till orgasm ett visst antal gånger under en dag och att skriva till dig och berätta vad jag tänkte på under tiden och det tycker jag om att göra - men det är ju bara till dig, och i meddelanden som vi har lovat varandra att radera direkt efter läsning. Det här är något annorlunda. Detta finns kvar. Det skulle dessutom kunna komma att läsas av andra... (Någon som hittar hit via Svenska Sexbloggar t.ex.) Men jag har lovat att lyda. Vill du ha en sexblogg, så ska du få en sexblogg. Här är den! Här kommer jag att skriva och berätta om heta möten och våta drömmar... 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL