En het dusch

Telefonen plingade till och det kom ett meddelande från dig. Du berättade att du skulle ta en dusch och att du tänkte runka i duschen och tänka på mig. Jag blev så kåt!!! Det gör mig oerhört upphetsad att veta att du tänker på mig och tillfredsställer dig själv. Jag ville också leka, men det får jag inte om du inte har beordrat eller godkänt det... Jag tycker inte om att behöva be! Jag känner mig otacksam när jag inte nöjer mig med det du ger mig, utan ber om mer. "Måtte han be mig att också göra det!", tänkte jag... och så kom det: "Jag vill att du leker samtidigt". Åååhhh, vilken tur! Jag slapp be - för det hade jag blivit tvungen att göra!

Jag klev in i duschen. Jag begriper att det inte funkar så, men jag känner mig på något vis närmare dig när vi gör samma sak: när vi tittar upp på samma stjärnhimmel trots att vi befinner oss på olika platser, när vi ligger nakna och nyvakna i varsin säng och chattar med varandra, eller när vi båda står i duschen och tänker på varandra medan vi tillfredsställer oss själv...

Med det heta vattnet skönt strilande över min kropp lät jag tankarna vandra iväg... Jag drömde om hur du, medan jag schamponerade håret, också klev in i duschen. Du tryckte ut rikligt med tvål i dina händer, ställde dig bakom mig och tvålade sedan noga in hela min kropp. Tvålen gjorde det halkigt och skönt och du var extra noga med att tvåla i mina bröst och min fitta. Jag slöt ögonen och njöt av behandlingen medan jag lät mina händer göra allt jag drömde om att du gjorde med mig.

När du var färdig med att tvåla in mig lät du vattnet skölja bort tvålen och tog sedan ett stadigt tag med handen i mitt hår och tryckte upp mig mot väggen. Jag tog stöd med underarmarna mot väggen och vilade pannan mot mina korslagda händer. En suck av välbefinnande undslapp mig.

"Smack!" sa det när du klatschade till mig över ena skinkan. "Stå ordentligt!" sa du och jag svankade så att mitt sköte öppnade upp sig mot dig. Med en hand i ett fast grepp om mitt hår och den andra på min höft knullade du mig hårt och bestämt. Jag njöt, både av att känna dig inuti mig och av att höra dig njuta. När du stönade högt och tömde din sats i mig exploderade jag i en ljudlig orgasm.

Tack!!! Ingen har någonsin kunnat skänka mig njutning som du!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL